De Bedste Blomster til en Farverig Sommerhave

Af Susan Holmes

En sommerhave er en af de bedste måder at få det bedste ud af sommeren på. Det er en måde at nyde solen og de mange farver, som sommeren har at byde på. Der er mange forskellige blomster at vælge imellem, og det er vigtigt at vælge de helt rette, hvis man ønsker at skabe en smuk, farverig sommerhave. Her er nogle af de bedste blomster til at skabe en farverig sommerhave.

Geraniums:

Geraniums er en af de mest populære sommerblomster. De kommer i en bred vifte af farver og former, og de er meget holdbare. De kræver ikke meget pasning og kan klare sig i både fuld sol og delvis skygge. De er også en af de få blomster, der ikke bliver oversvømmet af regnen.

Dahlias:

Dahlias er en anden farverig sommerblomst, der er let at dyrke. De har store, bløde blade og kommer i en bred vifte af farver, fra lyserød til orange og hvid. De kræver ikke meget vand og kan klare sig i delvis skygge.

Nasturtiums:

Nasturtiums er en anden populær sommerblomst. Deres mønstrede blomster og farverige blade gør dem til et godt valg til sommerhaver. De er vedholdende og kræver ikke meget pleje. De kan klare sig i både fuld sol og delvis skygge.

Zinnias:

Zinnias er en anden farverig sommerblomst. De kommer i en bred vifte af farver og former, og de er meget holdbare. De kræver ikke meget pasning og kan klare sig i både fuld sol og delvis skygge.

Vandliljer:

Vandliljer er en anden populær sommerblomst. De kommer i en bred vifte af farver og former, og de er meget holdbare. De kræver ikke meget pasning og kan klare sig i både fuld sol og delvis skygge. De er perfekte til et sommervandhul eller et vandbassin.

Rødkløver:

Rødkløver er en anden populær sommerblomst. De kommer i en bred vifte af farver og former, og de er meget holdbare. De kræver ikke meget pasning og kan klare sig i både fuld sol og delvis skygge. De er også meget resistente overfor skadedyr og sygdomme.

Hvordan Man Dyrker Sommerblomster:

Når

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *